Klimatfakta har nu haft över 1000 besökare

Klimatfakta har nu passerat 1000 unika besökare sen starten för drygt 6 veckor sedan. Av dem så har en fjärdedel återvänt minst en gång.

Det kanske inte är Sveriges populäraste blogg, men jag är ändå jättenöjd med att så många hittat hit på så kort tid. Jag har länge varit frusterad över att det är så svårt att göra någonting åt problemet med växthuseffekten och jag är glad över att ha hittat det här sättet att få utlopp för min energi.

Ett stort tack till mina läsare och jag hoppas att ni ska uppskatta Klimatfakta även i framtiden.

5 thoughts on “Klimatfakta har nu haft över 1000 besökare”

  1. Hej! Asbra blogg! Återvänder ofta =)
    Inte hunnit läsa allt ännu… men jag Ã¥terkommer. 😀

  2. Ja, fortsätt så! Känner som du, frustrerande att inte veta vad man ska göra, men det minsta man kan göra är ju att sätta sig in i faktafrågorna och där är denna sida mycket bra hjälp!

  3. Vad bra att Klimatfakta finns! Det är viktigt att fler och fler lär sig om den verkligheten de lever i. Man kan inte förneka fakta längre. Din blogg hjälper många att kunna förstå sig på allt infobrus som framförs i media. Det är bra att någon talar raka fakta och anger konkreta vetenskapliga referenser.

  4. Hej!
    Intressant blogg. Har bara läst lite än, men det var läsvärt och jag kommer att återkomma.
    Lite kritik: Jag tycker att bloggen skulle tjäna på om du hade med lite info om vem du är som ligger bakom den. (Eller finns det, men jag inte har hittat det?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *