Vad du kan vänta dig av Klimatfakta i framtiden

Mitt sista inlägg En höger-vänsterfråga? var som ni kanske gissat delvis riktat mot Captus. Jag har mailat Captus och fått kontakt med Jonas Petterson. Det verkar som att han kanske kommer att ge ett svar på mitt inlägg om deras debattartikel, i så fall kommer jag att publicera hans svar här på bloggen om Jonas ger mig sitt tillstånd.

Med mitt svar till Captus hoppade jag rakt in i alla detaljer kring den globala uppvärmningen. I mina närmaste inlägg kommer jag att gå lite mer steg för steg till väga. Jag planerar att posta följande artiklar under de närmaste månaderna:

 • Mina tre absolut bästa argument för att den globala uppvärmningen är verklig. Ett vanligt men mycket starkt argument och två mindre vanliga fördelat på en artikel var.
 • Hur kan Sverige tjäna ekonomiskt på den globala uppvärmningen?
 • Hur kan du som privatperson minska den globala uppvärmningen?
 • Tips och länkar till andra bloggar och bra information på nätet
 • Tips och och recensioner av filmer, dokumentärer och podcasts om global uppvärmning
 • Vilka konsekvenser får olika nivåer av global uppvärmning, från en till sex grader
 • Aktietips – Vad kan den globala uppvärmningen få för effekter på börskurserna?
 • Minst ett skämt om växthuseffekten
 • Översikt av de olika svenska partiernas klimatpolitik inför valet 2006
 • Utdela Klimatfaktas nya pris Klimathjälte till personer som främjat mänskligheten genom sitt arbete mot den globala uppvärmningen
 • Vad är de viktigaste källorna till utsläpp av växthusgaser?
 • Hur kan vi människor ha så stor inverkan på jordklotet?
 • Vad är det värsta som kan hända?
 • Den mest effektiva politiska lösningen

Låter det intressant? I så fall kan du prenumerera på Klimatfaktas artiklar med epost eller RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *